fbpx

Dit zijn wij

Welkom bij Tentforce!

Jessin Neijts is al sinds 2003 actief in de evenementen industrie. Vanaf die tijd is hij betrokken geweest bij meer dan 100 evenementen, waaronder festivals en bedrijfsevenementen, in grotere clubs tot strandtenten. Jessin kent alle facetten van het runnen van een evenement, van het managen tot de promotie en van programmering tot de veiligheid. Begin 2016 startte Jessin Safe & Sound Tenten, wat resulteerde in Tentforce.

Mickey Ortega begon zijn ondernemerscarrière in 1998 met tv-media en events, waarna hij in 2001 Artega.nl oprichtte. Hier stond hij ruim 18 jaar aan het roer van wat inmiddels doorgegroeid is tot hedendaagse internetdrukkerij.

Begin 2019 stapte Mickey bij Safe & Sound Tenten in. Al snel nam de groei toe en investeerden zij nog meer in de toekomst. Om de gehele onderneming future proof te maken toverden zij de organisatie samen om naar Tentforce.

Hier staan wij voor

Wij willen graag partner zijn op het gebied van sfeervolle overkappingen, tentoplossingen en alle daarbij komende benodigdheden en denkwerk. We’ve got you covered!

  Laagste prijsgarantie

Wij zorgen voor de beste deal en geven de laagste prijsgarantie op onze tenthuur.

 Wij doen al het werk voor je. We’ve got you covered.

Wij denken altijd mee en oplossingsgericht. En zetten onze ervaring graag voor je in.

  Veiligheid & certificering

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Tentforce. Onze tenten hebben alle benodigde certificaten en tentboeken voor de Nederlandse markt.

  Kwaliteit en persoonlijke service

Wij hebben flink geïnvesteerd in de kwaliteit van onze vloot. Hiernaast staan we altijd voor je klaar. Daag ons uit, niets is te gek!

Naast hard werken houden Mickey & Jessin natuurlijk ook van relaxen! 😉

Onze klanten lopen uiteen van studentenverenigingen tot Triple-A evenementenlocaties. Dakterrassen, kastelen, bossen, stadscentra. Niets is onmogelijk.

Share via:

Copyright Tentforce 2020 (c)