Booghallen

Een booghal huren voor jouw evenement

Tijdens zowel kleinschalige als grootschalige evenementen, is het huren van een booghal enorm gewild. een booghal wordt ook wel een rondbooghal, een boogtent of een loodstent genoemd. Je herkent het model aan de halve cilindervorm en een stoere uiterlijk. Bij Tent Force ben je uiteraard aan het juiste adres voor het huren van een booghal van hoge kwaliteit.

Een booghal is weer- en stormbestendig

En dat het huren van een booghal zo gewild is, is helemaal niet zo gek. Dankzij de robuuste constructie is de tent weer- en stormbestendig. En dat is wel een fijne gedachte als je nog niet voor de volle 100% weet of het lekker weer gaat worden in de maand dat het evenement op de planning staat. Hierdoor weet je dus altijd zeker dat je event door kan gaan.

Meer weten of dit type tent? Neem een keer contact op

Je hebt nu net even een wat beter beeld gekregen van dit type tent. Is je interesse gewekt en kom je er graag meer over te weten? Neem dan een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren. We denken erg graag met je mee en weten, dankzij onze ruime ervaring in de branche, als geen ander wat voor soort tent het meest geschikt voor je event is.

Een keuze gemaakt?