Pagodetenten

Een pagode tent huren voor je event

Het huren van een pagodetent voor een evenement is altijd een goed idee. Hierdoor staat de groep gasten veilig en droog, je kunt de tent inrichten met sfeervolle verlichting én er is meer dan genoeg plek voor de catering. Niet zo gek dus dat het huren van dit type tent razend populair is. Maak je hier binnenkort ook gebruik van als je jouw evenement gaat organiseren?

Met een pagodetent til je de sfeer van het evenement meteen naar een hoger niveau

De pieken van de pagodetent zien er extra statig uit op het moment dat je gasten arriveren. Hierdoor til je de sfeer van het evenement ook meteen naar een hoger niveau. Er is genoeg ruimte om in en uit de tent te lopen en indien gewenst kunnen een of meerdere zijkanten dicht worden gemaakt. Hierdoor maakt (gure) wind geen schijn van kans. En da’s wel zo fijn om te weten.

Je hebt bij Tent Force de keuze uit pagodetenten in verschillende uitvoeringen

Het beste van alles? Bij Tent Forces heb je ook nog eens de keuze uit een tent in verschillende soorten uitvoeringen. Hierdoor is er voor ieder wel wat wils. We vertellen je er uiteraard erg graag meer over als je een keer contact opneemt. En het opbouwen en het afbreken van de pagodetent? Ook dat is bij ons uiteraard in goede handen.

Pagodetent

Een keuze gemaakt?