Over tentforce

Over ons

Jessin Neijts is al sinds 1999 actief in de evenementenindustrie. Sinds dat jaar is hij betrokken geweest bij honderden evenementen. Uiteenlopend van diverse soorten festivals, bedrijfsevenementen, beurzen en sportevenementen, tot grote clubavonden en strandtent activiteiten. Zo heeft hij alle mogelijke facetten van het runnen van evenementen leren kennen, van management tot promotie en van programmering tot de veiligheid. “Het gaat nooit vervelen!”

Begin 2016 startte Jessin “Safe & Sound Tenten”, wat uitgroeide van een seizoensgebonden nevenactiviteit tot year-round onderneming onder de naam Tentforce.

Mickey Ortega begon zijn ondernemerscarrière in 1998 met tv-media en events, waarna hij in 2001 Artega.nl oprichtte. Hier stond hij ruim 18 jaar aan het roer van wat inmiddels doorgegroeid is tot hedendaagse internetdrukkerij.

Begin 2019 stapte Mickey bij Safe & Sound Tenten in. Al snel nam de groei toe en investeerden zij nog meer in de toekomst. Om de gehele onderneming future proof te maken toverden zij de organisatie samen om naar Tentforce.

Hier staan wij voor

Bij Tentforce staan de klant en het evenement centraal. We bouwen onze stretchtenten altijd in overleg, naar wens en adviseren graag. Met onze koppelbare stretchtenten zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is vrijwel iedere buitenruimte sfeervol te overkappen.

Onze prijzen zijn inclusief alle service, op en afbouw, geen verrassingen.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Tentforce. Onze tenten hebben alle nodig certificeringen voor de Nederlandse markt.

Wij zijn continu aan het investeren in de kwaliteit van onze voorraad. Ook staan we altijd voor je klaar. Van eenmalige verhuur voor een prachtig privé evenement, tot grootse maatwerk projecten voor semi- permanente situaties. Daag ons uit, niets is te gek.