Over Tentforce

OVER ONS

Jessin Neijts is al sinds 1999 actief in de evenementenindustrie. Sinds dat jaar is hij betrokken geweest bij honderden evenementen. Uiteenlopend van diverse soorten festivals, bedrijfsevenementen, beurzen en sportevenementen, tot grote clubavonden en strandtent activiteiten. Zo heeft hij alle mogelijke facetten van het runnen van evenementen leren kennen, van management tot promotie en van programmering tot de veiligheid. "Het gaat nooit vervelen!"

Begin 2016 startte Jessin "Safe & Sound Tenten", wat uitgroeide van een seizoensgebonden nevenactiviteit tot year-round onderneming onder de naam Tentforce.

Mickey Ortega begon zijn ondernemerscarrière in 1998 met tv-media en events, waarna hij in 2001 Artega.nl oprichtte. Hier stond hij ruim 18 jaar aan het roer van wat inmiddels doorgegroeid is tot hedendaagse internetdrukkerij.

Begin 2019 stapte Mickey bij Safe & Sound Tenten in. Al snel nam de groei toe en investeerden zij nog meer in de toekomst. Om de gehele onderneming future proof te maken toverden zij de organisatie samen om naar Tentforce.

Hier staan wij voor

Wij willen graag partner zijn op het gebied van sfeervolle overkappingen, tentoplossingen en alle daarbij komende benodigdheden en denkwerk. Of het nu stretchtenten, flextenten, dreamtenten, aluhallen, of andere soorten tenten zijn. We’ve got you covered!

Laagste prijsgarantie

Wij zorgen voor de beste deal en geven de laagste prijsgarantie op onze tenthuur.

Wij doen al het werk voor je. We’ve got you covered.

Wij denken altijd mee en oplossingsgericht. We zetten onze ervaring graag voor je in.

Veiligheid & certificering

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Tentforce. Onze tenten hebben alle benodigde certificaten en tentboeken voor de Nederlandse markt.

Kwaliteit en persoonlijke service

Wij hebben flink geïnvesteerd in de kwaliteit van onze vloot. Hiernaast staan we altijd voor je klaar. Daag ons uit, niets is te gek!