Onze tenten

Luxe & stijlvolle tenten

Onze tenten zijn er niet alleen in uiteenlopende maten en kleuren (koop). Ze zijn ook koppelbaar tot nog meer maten, in verschillende vormen en hoogtes te bouwen (open, gesloten of combinatie), kunnen tot windkracht 8 aan en zijn zeer makkelijk aan te kleden om geheel in je gewenste thema mee te gaan.

Naast verhuur doen wij ook verkoop van nieuwe en gebruikte stretchtenten, speciaal ontworpen maatwerk, trainingen, en bieden directe beschikbaarheid van een breed scala tenten in de Benelux en daarbuiten.

Bij uitstek geschikt voor bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten, horeca(-terrassen) en andere outdoor evenementen. Te gebruiken bij & tegen zon, regen en sterke wind.

Behalve stretchtenten bieden wij ook andere, bijzondere, soorten tenten voor speciale gelegenheden. Denk aan Luxury Dreamtents, Pagodes, Aluhallen en meer.

We’ve got you covered!

Voor welke tent kies jij?

Wat voor feest geef jij?

Tover elke locatie om tot een onvergetelijke setting met onze luxe & stijlvolle tenten. Bij uitstek geschikt voor bruiloften, trouwfeesten, festivals, bedrijfsfeesten, horeca(-terrassen) en andere outdoor evenementen. Zo tover je elke locatie om in het thema van je evenement. Te gebruiken bij/tegen zon, regen en sterke wind.

Ben je op zoek naar een specifieke tent voor jouw evenement?

Een keuze gemaakt?