Festival tent

Festivaltenten beschikbaar bij Tentforce:

Wilt u een Festival tent huren of kopen? Heeft u een groot of klein festival te organiseren? Wij helpen u graag verder met uw festivaltent.

Ontdek direct de volgende festivaltenten: Stretchtenten, Dreamtenten, Aluhal en de Pagode.

Festival tent

Wilt u een Festival tent huren of kopen? Heeft u een groot of klein festival te organiseren? Wij helpen u graag verder met uw festivaltent.

Festivaltent

Voor welke tent kies jij?

Festivaltenten beschikbaar bij Tentforce:

Het maakt niet uit of u een groot festival of een klein festival organiseert, bij Tentforce helpen we u graag aan een kenmerkende en sfeervolle festival tent. De prachtige stretchtenten zijn uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote festivals. Het is prettig om met een specialist in festivaltenten te werken zodat u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit, gecertificeerd personeel en een prettige samenwerking waarin we u volledig ontzorgen. Neem daarom contact met ons op zodat we de tentmaten en afmetingen met u kunnen doornemen. U kunt online een offerte aanvragen, wij nemen hierna spoedig contact met u op. 

De voordelen van een festival tent bij Tentforce

Tentforce hebben we veel voordelen. Ontdek bijvoorbeeld het snelle en efficiënte op- en afbouwproces, de hoogste kwaliteit en de vele opties waarmee u ook direct de decoratie kunt doorvoeren. Bij tentforce werken we modulair en bouwen we flexibel. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij doen al het werk voor u. Door onze jarenlange ervaring bieden wij uitstekende veiligheid en zijn wij gecertificeerd. Onze hoge kwaliteit en persoonlijke service maken ons de specialist voor de festivaltent. Bij Tentforce staan we voor veilige, comfortabele en sfeervolle festival tenten. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden, snelle levering en scherpe prijzen!

Festival tent huren

U kunt bij ons een festival tent huren voor zowel de korte als de lange termijn. Neem contact met ons op en we horen graag uw wensen.

Festivaltent kopen

Wilt u permanent een festivaltent kopen? Geen probleem. U kunt bij ons terecht voor een festival tent op maat of meerdere festival tenten. Vraag naar de beschikbaarheid en we helpen u snel verder.

Aanvullende opties beschikbaar

Om uw sfeerbeleving compleet te maken kunt u aanvullende opties met ons bespreken. Ontdek de mogelijkheden voor een vloer, sfeerverlichting of deuren of andere aankleding.

  • Vloer toevoeging.
  • Sfeerverlichting mogelijk.
  • Aankleding op aanvraag.

Neem contact op, wij helpen u verder

Onze specialisten staan klaar om uw vragen over festivaltenten en feesttenten te beantwoorden. Wij bieden u een groot assortiment stretchtenten voor alle soorten festivals. Of u nu één, drie of meer tenten nodig heeft, wij kunnen u de perfecte oplossing bieden. Onze technische medewerkers staan tot uw beschikking om precies aan uw eisen te voldoen en u te adviseren over de beste oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op! Ontdek meer inspiratie via stretchtentflextentbruiloft tent of evenementen tent.